Tek Ders Sınavı ve GANO Yükseltme Sınavı Duyurusu

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 22/6-d maddesi gereğince; devam şartını sağladığı tek bir dersten FF veya FD alarak başarısız olduğu için mezun olamayan öğrencilerimiz için 26 Eylül 2022 tarihinde saat 14.00’de tek ders sınavı yapılacaktır. Söz konusu durumda olan öğrencilerimiz,  başvurularını 22-23 Eylül 2022 tarihlerinde yapabileceklerdir. Başvurular, e-mail, posta veya şahsen yapılabilecektir.

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi

GANO YÜKSELTME SINAVI

Mezun durumda olan öğrenciler için, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Gereğince; mezun durumunda olan ancak GANO’ları 2.00’nin altında olduğu için mezun olamayan öğrencilerimize son iki yarıyılda DD, DC veya CC notu aldıkları en çok üç dersten sınav hakkı verilecektir. Başvurular, aşağıda belirtilen takvim doğrultusunda e-mail, posta veya şahsen yapılabilecektir.

GANO Yükseltme Sınavı Başvuru Dilekçesi

Başvuru TarihiSınav Tarihi ve Saati