Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı Hakkında Bilgilendirme (YENİ)

2020-2021 eğitim-öğretim yılı “Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı” 21.10.2020 Çarşamba günü saat 10.00’da https://esinav.ebyu.edu.tr/ adresinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. 80 sorudan oluşan sınava 10.15’ten sonra giriş yapılamayacak olup sınav süresi 100 dakika olacaktır. Sınavdan 50 ve üzeri puan alan adaylar, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Yabancı Dil – I ve Yabancı Dil – II derslerinden muaf sayılacaklardır. ÖNEMLİ! Sınava girişte kullanıcı adı kısmına ÖĞRENCİ NUMARASI, şifre kısmına ise T. C.… Okumaya devam et Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı Hakkında Bilgilendirme (YENİ)

Müdürlüğümüzde Devir-Teslim Töreni

Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Dr. Öğr. Üyesi Şengül Al Kılıç, görevi Dr. Öğretim Üyesi S. Abdullah Akkoyunlu’dan teslim aldı. Rektör Prof. Dr. Akın Levent ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Fatih Ertugay ve Prof. Dr. Adem Başıbüyük ‘ün katıldığı devir teslim töreninde Rektör Levent,  Dr. Öğretim Üyesi S. Abdullah Akkoyunlu’ya okulumuzu yaptığı hizmetlerden dolayı… Okumaya devam et Müdürlüğümüzde Devir-Teslim Töreni