Okulumuza İç Paydaş ve Memnuniyet Ödülü

Meslek Yüksekokulumuz  “Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Ödülleri Yönergesi” kapsamında “İç Paydaş Memnuniyet Ödülü”ne layık görüldü.

Üniversitemizde 2023-2024 Akademik Yılı Açılışı ve Erzincan Kültür Eğitim Vakfı “Akademik Bilim, Sanat ve Spor Ödülleri” töreni yapıldı. Tören kapsamında ayrıca Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon Programı çalışmaları içerisinde, Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan ve Senato kararıyla yürürlüğe giren “Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Ödülleri Yönergesi” uyarınca çeşitli kategorilerde ödüller verildi. Adalet Meslek Yüksekokulumuz da çıkan anket sonuçları değerlendirmesine göre “İç Paydaş ve Memnuniyet Ödülü”ne layık görülürken, ödülü Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Şengül Al Kılıç, Son Başbakanımız Binali Yıldırım’ın elinden aldı.