Olağanüstü Hal ilan Edilen İllerde İkamet Eden İkinci Öğretim Öğrencilerine Öğrenim Ücreti İade İşlemleri

17.11.2023 tarih ve 32372 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre Depremzede ve OHAL bölgesindeki üniversite öğrencilerinden ikinci öğrenim ücreti alınmayacak, alınan ücretlerin de iadesi gerçekleştirilecektir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde ikinci öğrenim ücreti yatıran öğrencilerimizin harç iadesinden faydalanmak için; Harç İade Formu ile beraber, öğrenim ücretinin yatırıldığına dair dekont, ailesinin ve kendisinin ikametgâh belgelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

Başvurular Birim Öğrenci İşlerine yapılacak olup, eksik veya hatalı evrak durumunda ilgili talep işleme alınmayacaktır.

Harç İade Talep Formu